Οικονομική & Πρωτότυπη Ανακαίνιση Μπάνιου με έργα Υψηλής Τέχνης

Βήμα 1. Ανανέωση Τοίχου & Δαπέδου

Στους τοίχους για να περιορίσετε σε ένα μεγάλο ποσοστό το κόστος και να ξεφύγετε από την συνηθισμένη διακόσμηση με χρήση πλακακιών προτείνουμε αυθεντική τοιχογραφία με σχέδιο της επιλογής σας δοσμένο άρτια καλλιτεχνικά από ειδική βαφή ενάντια στην υγρασία με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής. Για το δάπεδο πλακάκια σε πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις ώστε να λειτουργεί ως βάση για τον υπόλοιπο διάκοσμο από πολύ οικονομικά και ανθεκτικά υλικά.

 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ
ΒΙΤΡΩ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΟΡΟΦΗ

Βήμα 2α. Φωτισμός

Ο Φωτισμός είναι το αμέσως επόμενο βήμα που αναβαθμίζει διακοσμητικά το μπάνιο σας, στο Ατελιέ Μότση θα βρείτε γνήσιο φωτιζόμενο βιτρώ που τοποθετείται σε όλη την οροφή με κρυφό φωτισμό LED σε κατά παραγγελία σχέδια προσδίδοντας υψηλή τέχνη και καλαισθησία σε όλο τον χώρο. Το γνήσιο βιτρώ χάρις στα αυθεντικά του κρύσταλλα σας προστατεύει πλήρως από την υγρασία. Δεν απαιτεί καθαρισμό ή συντήρηση. Την εγκατάσταση του βιτρώ στην οροφή την παρέχουμε εντελώς δωρεάν. 

ΒΙΤΡΩ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Βήμα 2β. Επίπλωση

Για την επίπλωση του μπάνιου, οι επιλογές είναι πολλές όπως φωτιζόμενο βιτρώ καθρέπτη με κρυφό φωτισμό LED, πορτάκια ντουλάπας για να αποφύγετε ξύλινες επιφάνειες λόγω της υγρασίας, επιλέξετε γνήσιο βιτρώ από κρύσταλλα είτε οπαλίνας είτε καθεδράλ ανάλογα με το εάν θέλετε να είναι διάφανα ή όχι τα πορτάκια σας. Το γνήσιο βιτρώ δίνει χαρακτήρα, χρώμα, υφή, από πρακτική σκοπιάς είναι λειτουργικό, καθώς παρέχει φωτισμό που ρυθμίζεται αναλόγως η ένταση του, επίσης δεν απαιτεί κανένα απολύτως καθαρισμό, ενώ από οπτικής σκοπιάς το βιτρώ είναι ένα επιβλητικό έργο τέχνης προσφέρει απαράμιλλη αισθητική στον διάκοσμο.

Βήμα 3. Παράθυρο Μπάνιου

Σε όλα τα μπάνια συναντάται ένα παράθυρο και συνήθως μένει αναξιοποίητο και εκτός του διάκοσμου. Η παρουσία του βιτρώ στο παράθυρο του μπάνιου σας είναι αναγκαία επειδή οπτικοποιεί με χρώμα και στυλ το αντιαισθητικό άνοιγμα του παράθυρου που στις περισσότερες περιπτώσεις συνδέεται με τον φωταγωγό ή σε άλλες περιπτώσεις χρειάζεται να σας προστατεύει από αδιάκριτα βλέμματα. Το γνήσιο βιτρώ ομορφαίνει επιβλητικά τον χώρο και παράλληλα επιλύει λειτουργικά ζητήματα χάρις στα ημιπολύτιμα κρύσταλλα του, επίσης σας απαλλάσσει από την συσσώρευσης υγρασίας, υδρατμών και αλάτων που συναντώνται στα παράθυρα μπάνιου. Το γνήσιο βιτρώ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια καθώς δεν απαιτεί κανένα καθαρισμό, στο Ατελιέ Μότση σας παρέχουμε εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.

ΒΙΤΡΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΠΑΝΙΟΥ

Βήμα 4. Καμπίνες Ντουζιέρας

Οι καμπίνες ντουζιέρας συμβάλλουν στο να μεγεθύνεται ο χώρος και να φαίνεται πιο ανανεωμένος οπότε για όσους δεν έχετε ντουζιέρα μπορείτε σε πολύ οικονομική τιμή αντί να την κατασκευάσετε εκ νέου να παραγγείλετε με ενσωματωμένο βιτρώ σε σχέδιο της επιλογής σας μια έτοιμη προκατασκευασμένη σε διάφορες εκδοχές ανάλογα με το γούστο σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ

 

Για όσους πάλι έχετε ήδη καμπίνα ντουζιέρας μπορούμε να τοποθετήσουμε το βιτρώ στην υπάρχουσα ντουζιέρα σε σχέδια και χρώματα της επιλογής σας. Στο Ατελιέ Μότση σας προτείνουμε την τέχνη του αυθεντικού βιτρώ στην ντουζιέρα που πέρα από ένα μοναδικό εικαστικό έργο έχει πολλά λειτουργικά οφέλη καθώς σας απαλλάσσει από την συσσώρευση υγρασίας, υδρατμών και αλάτων. Το βιτρώ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια δεν απαιτεί κανένα απολύτως καθαρισμό ή συντήρηση στο Ατελιέ Μότση σας παρέχουμε εγγύηση εφ΄ όρου ζωής. Τέλος, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψετε την ντουζιέρα σας σε μη διαφανής, στην περίπτωση αυτή φροντίζουμε με τον κατάλληλο συνδυασμό των κρυστάλλων του βιτρώ να σας παρέχουμε πλήρης προστασία από αδιάκριτα βλέμματα.

Στο Ατελιέ Μότση με μόνο 4 απλές εικαστικές & τεχνικές παρεμβάσεις σας βοηθάμε αφενός να πετύχετε την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό που επιθυμείται σε πρώτη φάση για το μπάνιο σας αφετέρου να αποκτήσετε προσιτές εικαστικές δημιουργίες λειτουργικές και αισθητικές για μια ιδιαίτερη ανακαίνιση που θα είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσάς. Το χρονοδιάγραμμα για τα παραπάνω βήματα ανακαίνισης που σας προτείνουμε κυμαίνεται κατά μέσο όρο στις δέκα ημέρες ενώ το συνολικό κόστος της ανακαίνισης είναι πολύ οικονομικό καθώς σε ένα μεγάλο ποσοστό προσαρμόζεται στον δικό σας προϋπολογισμό.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back

Your cart

0

No products in the cart.

Total
0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!