Διακόσμηση κουζίνας — Διάφανο Βιτρω

Το βιτρω μας προσφέρει την θέα της επιλογής μας και μέσω ενός βιτρω επιλέγουμε τα χρώματα για το φως που δέχεται ο χώρος. Το βιτρω είναι το φίλτρο της καθημερινότητας μας γιαυτό τον λόγο είναι σημαντικό να διαλέγουμε προσεχτικά τα χρώματα, το σχέδιο και το θέμα του.

Σε αυτό το project δουλέψαμε με ένα ιδιαίτερο μοτίβο σε ρεαλιστική βάση, ο χώρος της συγκεκριμένης κουζίνας έχει έντονο φυσικό φωτισμό και ο ιδιοκτήτης ήθελε να έχει οπτική επαφή με τον εξωτερικό χώρο.

Αποφασίσαμε από κοινού να δώσουμε την αίσθηση μιας “ρεαλιστικής λεμονιάς” σχεδόν σε αληθινή κλίμακα δεδομένου και της μεγάλης επιφάνειας της πόρτας και βάση αυτών δημιουργήσαμε ένα διάφανο βιτρω, που αρχίζει από το παράθυρο του νεροχύτη και συνεχίζεται στην πόρτα της κουζίνας που οδηγεί στο μπαλκόνι.

Ένα ιδιαίτερα όμορφο και λειτουργικό σχέδιο που αποδίδει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθώς ανάλογα από την θέση μας στον χώρο αλλάζει η οπτική εμπειρία καθώς διαφοροποιείται το φόντο, εξαιτίας της ιδιοφυής χρήσης του διάφανου τζαμιού που επιτρέπει στην λεμονιά να παρουσιάζει την σιλουέτα της διαφορετικά, καθώς αυτή μένει ελεύθερη και αντιπαραβαλλόμενη με το εξωτερικό σκηνικό.

Μια οπτική λειτουργία ιδιαίτερα θεατρική, σαν εκείνη του θεατή μιας θεατρικής παράστασης που ανάλογα με την θέση του θεατή αλλάζει η οπτική του εμπειρία ως προς τον τρόπο που βλέπει τον πρωταγωνιστή σε σχέση με το σκηνικό που τον πλαισιώνει.

FollowFb.Ins.Lin.Yt.
...
Back

Your cart

0

No products in the cart.

Total
0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!