Παράθυρο Βιτρω

Το βιτρω είναι μια τέχνη που επιτρέπει και επιβραβεύει την δημιουργικότητα. Η τέχνη του βιτρω μας δίνει πολλές δυνατότητες εικαστικά, προσφέροντας ευκαιρίες για ιδιαίτερες εκφραστικές λύσεις και λειτουργικές απαντήσεις σε πρακτικά προβλήματα.

Ένα παράθυρο βιτρω τις περισσότερες φορές εξυπηρετεί πρακτικά δυο σκοπούς.

Ο πρώτος είναι να δημιουργεί ένα φωτεινό περιβάλλον σε αντίθεση με μια κουρτίνα που σκιάζει τον χώρο, βέβαια το να συγκρίνεται τέχνη με ένα ύφασμα δεν είναι λογικό, αλλά το βιτρω είναι πολλά πράγματα μαζί ένα σύνολο από χαρακτηριστικά που το κάνει απαραίτητο, ως διακόσμηση και πρακτική λύση παραμένοντας όμως τέχνη και χωρίς το ένα χαρακτηριστικό να μειώνει το άλλο.

Ο δεύτερος λόγος που κάνει το βιτρω απαραίτητο σε κάθε διακόσμηση είναι η δυνατότητα που μας δίνει να αξιοποιήσουμε το φως εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν φωτεινό χώρο και να τον ντύσουμε με χαρούμενα χρώματα κρατώντας μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα ή μια πολύ μέτρια θέα σε έναν ακάλυπτο ή αδιάφορο χώρο.

Στην ουσία του το βιτρω είναι ένας ευρηματικός τρόπος να έχουμε ένα φωτιζόμενο πίνακα και έναν ζεστό χώρο καθώς το κάθε κρύσταλλο για βιτρω έχει τις δικές του αποχρώσεις και την δικιά του υφή που περιγράφει το φως καθώς διαθλάται στο ανάγλυφο της επιφανείας του και το μεταφερει στον εσωτερικό διάκοσμο.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!