ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ πέρα από τις Καλές Τέχνες ανήκει και στην Διακόσμηση. H διακοσμητική της φύση είναι και η πιο εύπεπτη όψη της. Η τοιχογραφία σε αυτό το τζάκι αδιαμφισβήτητα ωραιοποιεί και διακοσμεί τον χώρο. Αυτό το πετυχαίνει σχηματικά και χρωματικά. Αυτό που ξεχωρίζει στο Ατελιέ Μότση είναι η αξία τη αληθινής τέχνης που παρέχουμε. 

Έχουμε την δυνατότητα με κάθε τοιχογραφία που δημιουργούμε να σας εκφράσουμε προσωπικά και αυτή την εικόνα που αφουγκράζεστε και οικειοποιείται εμείς στο Ατελιέ Μότση την παρουσιάζουμε όμορφα.

Με την ίδια επιτυχία την υλοποιούμε ζωγραφικά στον χώρο που θέλετε να αναβαθμίσετε. Όχι με μια απλή διακόσμηση, αλλά με τέχνη.

Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η γοητεία της Σοφίας, η έλξη του μυαλού στην γνώση. Αυτό το συναίσθημα της πλήρωσης ένα νομοτελειακό σώμα αυτο-εκπληρούμενο που ανθεί μένοντας στη νόρμα που ορίζει η φύση. Η γενειάδα της σοφίας ριζώνει, αναδύεται και πάνω του προσκολλάται το ωραίο, το νέο, η κοπέλα με ένα σύμβολο αρμονίας μια λύρα. H μουσική είναι συχνό στοιχείο στα έργα του Μότση, αυτά τα στοιχεία αλληλεπιδρούν και δημιουργούν μια βάση που του επιτρέπει να αναπτυχθούν. Κι έτσι ο Μότσης δίνει σε αυτήν την σειρά των έργων του την αιτία της εικόνας που ορίζει ζωγραφικά ένα νόημα με το οποίο φιλοσοφικά καταπιάνεται.

 

— Ατελιέ Μότση, ART YOU CAN USETM!

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!