ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΙΤΡΩ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Ένας σύνθετος κόσμος, πολλαπλές επιφάνειες, υφές αντανακλάσεις και χρώματα, συμμετρίες και σχήματα, αντικριστές επιφάνειες, συνθέσεις και αντιθέσεις. Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά για την διακόσμηση μιας κουζίνας. Το βιτρω είναι ένα σημαντικό οπτικό ερέθισμα για κάθε χώρο, άλλωστε η τέχνη είναι καλύτερη από την διακόσμηση.

Στο Ατελιέ Μότση, δεν διακοσμούμε άπλα μια κουζίνα με ένα βιτρω ψάχνουμε τον λόγο για να βρούμε το σωστό έργο για έναν χώρο. Πάντα εμπιστευόμαστε το Βιτρω για την τελευταία πινελιά σε έναν χώρο, του χαρίζει χρώμα στυλ χαρακτήρα και τραβάει το βλέμμα, άλλωστε τα βιτρω που δημιουργούμε είναι έργα τέχνης από γυαλί. Το ζωγραφικό μας background δίνει την άνεση για να δημιουργήσουμε έργα τέχνης από γυαλί.

Ντουλαπάκια κουζίνας βιτρω

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες εφαρμογής του βιτρω και πέραν από τα ντουλαπάκια κουζίνας, τα οποία σχεδόν πάντα έχουν μικρές διαστάσεις, όμως ένα σχέδιο ή ένα έργο δεν κρίνεται από τις διαστάσεις του. Η καλή ζωγραφική και το καλό βιτρω ξεπερνά τα όρια της επιφάνειας δημιουργεί μια νέα οπτική, μια παράλληλη ατμοσφαίρα που υποστηρίζει και ντύνει τον χώρο με χρώμα και στυλ. Ακόμα και ένα μικρό βιτρω μπορεί να εμπνεύσει και να επηρεάσει θετικά τον χώρο σε υπερθετικό βαθμό. Για αυτόν τον λόγο, όποτε προτείνουμε βιτρω στην διακόσμηση της κουζίνας δημιουργούμε πάντα ένα καινούργιου χώρο που ταιριάζει στον χώρο και το ύφος που ο καθένας από εσάς θέλει να πετύχει.

Πάσο κουζίνας

Το πάσο κουζίνας είναι ένα σύνθετο θέμα, συχνά έχει μεγάλες διαστάσεις και πάντα κοιτάει έναν κύριο χώρο του σπιτιού, όποτε η επιλογή του πρέπει να είναι προσεχτική και πάντα πρέπει να διαλέγουμε διάφανα υλικά που δεν θα κόβουν το φως και δεν θα σκοτεινιάζουν τον χώρο. Το βιτρω είναι μια ιδανική λύση που δεν επηρεάζει ούτε το φωτεινό περιβάλλον ούτε την θέα με την βοήθεια της διαφάνειας των υλικών του.

Ντουλαπάκια κουζίνας, απορροφητήρες, παράθυρο βιτρώ κουζίνας … για περισσότερα δείτε το portfolio μας εδώ

– Αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση

Comment

This post doesn't have any comment. Be the first one!

hide comments
FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!